Bloggbild

Bloggbild

onsdag 7 mars 2012

party.

Jorå, igår var det fest :) var ju först hemma hos Malin och åt tacos tills vi var proppmätta! Sen var det tjejsnack för hela slanten, så himla roligt:)
Vi drog till festen vid halv 12 kanske...Då var där redan rätt mycket folk så det var skönt. Man vill ju inte va först på dansgolvet ;) Jag och Johanna började med varsin shot (vet inte varför haha) och sen äntrade vi dansgolvet... Om man bränner kalorier när man dansar måste jag ha bränt en miljon kalorier igår! hehe...dansade verkligen heeeela tiden... Det roligaste var att jag började prata med kontorschefen på SvenskFast och han är så himla trevlig! Har ju stött på honom i skolan vid några tillfällen förut... Sen dansade han med oss resten av kvällen! hahaha, snacka om skön chef! Han höll Rebeccas skor när hon hade ont i fötterna ;)
Sen delade jag taxi med Rebecca och Jenny och tror väl jag var hemma halv 3 eller så... Verkligen en riktigt kul kväll!
Idag blir det inte många knop, är inte bakis men lite seg och har världens träningsvärk! tusen gånger värre än igår, sägs väl att det är värst andra dagen? ska åka med Dennis och hitta en present till Daniel som fyller år idag och sen blir det väl att ligga på soffan ;)
later.
en massa kockar i köket..

söta Monica

Moi och Jenny

Finaste flickorna <3dancing queen..

shake it!
hahahahahahahaha.....

2 kommentarer:

  1. Monika med KKKKKKK :)) HAHA12 mars 2012 20:05

    Tack för senast Maaajsan :) Hoppas det är okej att jag snor dina bilder :)) Puss

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera