Bloggbild

Bloggbild

lördag 18 februari 2012

Blå lycka

Igår var det alltså dags att fira finaste Annas födelsedag! Jag var ju i skolan på dagen (sämsta övningen!) och sen gjorde jag mig iordning för kvällen. Anna hade gjort jättefint hemma och lagade underbart god mat! Vi var 8 tjejer och det var hur mysigt som helst :) Jag hade köpt en flaska alkoholfritt rosévin eftersom jag skulle köra sen. Det var första gången jag drack sånt och det var faktiskt jättegott! Kan definitivt tänka mig att göra det fler gånger. Dessutom har de ju fått in sjukt mycket olika alkoholfria saker på systemet, superbra ju!
Vid 22 var jag dock tvungen att lämna gänget för att åka och jobba. Det var ändå ganska mycket folk ute så tiden gick hyfsat snabbt, men jag var ju jättetrött! Somnade direkt när jag la mig i sängen sen...
Idag gick jag upp vid 11, gick en långpromenad med hundarna i regnet och sen tog jag bussen till Entré för att möta upp Dennis. Jag provade mina älsklingsskor och de var jättesköna så då fick jag dem av Dennis som han hade lovat på alla hjärtans dag! Lycka!
Hittade också en mysig tjocktröja på Gina Tricot för 149kr. När jag skulle betala sa hon att det blev 30kr. Jag såg nog väldigt fundersam ut och hon påpekade att jag hade fyndat... haha jo tack, verkligen! Man blir ju alltid lika glad när något man ska köpa är nedsatt utan att man vet om det ;)
Nu ska jag snart åka hem till bror och Emma med hundarna. Dennis ska jobba och jag ska vara där hela kvällen tills han slutar. Planen är att vi ska laga något gott att äta och se en film eller två. Blir en lugn och skön kväll, precis vad jag behöver!
See you later.
Jättefina servietthållare

Såååå gott!

Hemmabakad tårta med massa god frukt, mmmmm...


Vackra värdinnan

Nu har de kommit hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar