Bloggbild

Bloggbild

lördag 14 januari 2012

13.

Igår var det fredagen den 13e. Lyckligtvis råkade jag inte ut för något hemskt;) Är dock inte så värst skrockfull av mig tror jag... Åkte till stan och träffade bror för att hjälpa honom hitta en jacka/rock till skolstarten och tadaaa - reafyndsmästaren Maja hittade såklart en skitsnygg på rea på Carlings... Nöjd bror och nöjd syster:) Jag hyrde tre filmer som jag och hjärtat kunde välja mellan till vårt fredagsmys (Source Code, 13, och en romantisk tjejfilm som jag inte minns namnet på)
Sen hämtade jag Dennis på jobbet och när vi kom hem åkte han och handlade och jag lagade spaghetti och köttfärssås, mitt första riktiga mål mat sedan måndag! Sjuuuukt gott blev det:)
Sen valde vi att se Source Code, som var en helt okej film. Trodde den skulle va mer spännande men den var sådär. I slutet ganskaokej iaf. Sen ville Dennis se Rocky som gick på tv så så fick det bli;)
Vi somnade båda i soffan innan vi gick upp och la oss...
Idag är det lördag. Vaknade till ett otroligt vackert väder så tog hundarna och gick en långpromenad, sjukt kallt men ändå skönt. Sen till frukosten tittade vi på film nr två : 13 (med bl.a. Alexander Skarsgård). Jag tyckte det var en riktigt bra film, om än väldigt hemsk. Satt på nålar genom hela filmen!!
När Dennis åkte till jobbet gick jag och vilade och sov i två timmar - sååå skönt! Sen var det dags för mig att också åka in till jobbet och nu sitter jag här. Tog med mig mina bästa vänner Iprentabletterna, så ska nog överleva natten trots tandvärk:)

Peace out.

fiiiina...rocky försöker smita hahaha

filosoferar...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar