Bloggbild

Bloggbild

fredag 26 mars 2010

let´s dance och ballerina.


Fredag kväll, ensam i soffan, en trött Elvis som sove vid sidan om, let´s dance på tv och ett paket ballerina. det är rätt skönt ändå:)


Resan till barcelona blev av till slut. förra helgen åkte vi ut till kastrup igen och denna gången var allt som det skulle. Vi hade en riktigt mysig helg med SOL, turisting, gamla katedraler, öl, vin och massa, massa promenader... ibland är det bara skönt att komma bort från vardagen lite!


Sedan vi kom hem från barcelona har vardagen flytit på som vanligt. det är sjukt mycket i skolan nu, långa dagar och mycket läsande - men allt känns så mycket lättare när vädret börjar bli finare. idag drog vi ut bordet på altanen och åt lunch i solen. helt underbart!


det enda som saknas just nu är lilla rocky, som fortfarande är hos mina föräldrar. men snart kommer han förhoppningsvis hem igen!


imorgon blir det v75 på jägersro och förhoppningsvis kanske man vinner en slant:) fick reda på innan att en gammal klasskompis ska dit också - så om man har tur får man träffa henne och snacka en stund. vi har inte setts på hur många år som helst så det hade varit kul o höra vad hon har haft för sig sen sist:)


men fram till nästa inlägg - take it easy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar