Bloggbild

Bloggbild

onsdag 17 oktober 2012

friterat godis?

Hej på er!
Sitter på jobbet nu och försöker fördriva tiden lite innan jag ska på ett kundmöte ikväll. Har fått gjort allt jag ska idag så vet faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på nu :) Drygt en timme till ska jag fördriva, blir ett låååångt inlägg haha...
I helgen var jag ju i Halmstad eftersom jag skulle på Reunion på lördagen! Åkte upp på fredagkvällen med Sofia som också skulle till Halmstad, mysig liten bilresa haha... Sen på kvällen åt jag hemma med mamma&pappa och tittade på x-factor.
På lördagen gjorde vi inte mycket, myste hemma bara. Regnade hela dagen så det blev ingen långpromenad som jag och mamma hade planerat. Men mysigt ändå!
Sen på kvällen var det ju dags för reunion och det var skitkul! Verkligen roligt att se alla igen, efter 10 år!! Många av dem hade man ju faktiskt inte sett sedan man slutade nian!
Blev en liten utgång på stan efteråt och hann med att träffa på både Maria och hennes kille, och Filippa! Superkväll!
På söndagen vaknade jag med ögoninflammation och tandvärk och mådde inte alls bra. Tur man var hemma och blev ompysslad av mamma :) Stannade lite längre än planerat så jag kunde åka med Sofia hem på kvällen sen, skönt att slippa tåg när man inte mår bra!
Denna veckan har det vart jobb på schemat. Måste få in lite fler objekt nu innan oktober är slut :) Har ju en liten tävling på kontoret och man vill ju inte förlora ;) haha...
Igårkväll njöt jag av att vara själv och ta det lugnt. Tittade på en jättemysig film som hette Red Dog. Sen såg jag ju såklart fotbollen Sverige-Tyskland!! Say no more :)
Ikväll ska jag hem till bror och titta på Castle, woohooo! Tydligen har han fått nån idé om att vi ska fritera godis..! Jag frågade om han var sjuk? Låter riktigt äckligt att fritera godis, eller?!

Nu - back to work.
ciao.

Mitt lag vann frågetävlingen!!
Fina tjejer

Buddies 4-ever :)

Sara&Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar