Bloggbild

Bloggbild

tisdag 7 juni 2011

no more balls...

jepp, då var det avklarat! Elvis har kommit hem från veterinären, kastrerad. Nu hoppas vi på att han ska lugna ner sig lite gentemot andra hundar, den senaste tiden har det varit hopplöst att gå på promenad med honom. Jag har ju gått flera olika kurser för att försöka träna bort hans beteende men det har inte hjälp. Jag vet att kastrering inte är lösningen på beteendeproblem, men efter att ha rådfrågat veterinären rådde de oss ändå att testa det tillsammans med mer träning. Vi hade ändå inte tänkt avla på honom pga hans problem med armbågarna, så det kändes som att det är värt ett försök iaf.

Förutom att Elvis har varit hos doktorn så har det inte hänt så mycket idag. Har mest tittat på tv och slappat och nu sitter jag och vakar över lilla gubben som ligger och flåsar med en stor vit tratt:) Ska se om jag lyckas ladda upp en bild från mobilen!

Ikväll blir det nog inget annat än soffhäng med pojkvännen, kanske grillning om det inte börjar regna igen. Idag har det varit SJUKT kvavt och fuktigt i luften. Hoppas det blir finare imorrn!
Take care.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar