Bloggbild

Bloggbild

torsdag 6 maj 2010

criminal minds.

criminal minds, CSI, NCIS, the forgotten. ja, det är programmen som håller mig vaken om kvällarna:) älskar att se såna serier där dom löser mord. men man blir kanske lite skadad av o titta så mycket på sånt, tror ju att man själv är nån form av kriminalare;)
mitt intresse för sånt började tidigt...kommer ihåg när jag var liten och satt o läste mammas ALLAS-tidningar. läste alltid "värsta mordet" eller vad det hette, det var alltid en artikel om någon hemsk mördare och den ena historian var sjukare än den andra... sen hade de en "kriminalgåta", vilket tyvärr försvann med tiden men dom tyckte jag var roligast...man läste en historia och skulle lista ut vem mördaren var, skitspännande och verkligen svårt! antar att det var där intresset vaknade...!
nu blir det inte mycket läsande, men väldigt mycket tv-tittande.. och det är ju inte som att det är brist på såna program på tv för tillfället:)

annars är det mesta som vanligt, hemma ikväll med hundarna. hjärtat jobbar o sliter och tjänar pengar till oss så jag kan leka hemmafru:) me like a lot;) men idag har jag funderat mycket på vad jag ska göra av mitt liv. visst hade det varit nice att va hemmafru resten av livet, men det kommer inte gå runt på hans lön när vi vill skaffa barn så bäst man börjar jobba själv snart. idag tänkte jag att jag nog ska bli fastighetsmäklare. två års utbildning och sen är man färdig. det känns skönt - det känns ändå som att det e stor skillnad på två och tre år i skolan. och två år för att bli utbildad fastighetsmäklare är ju rätt okej. känns också som att det är ett jobb jag skulle trivas med. men framför allt så slipper man det med att välja vad man vill jobba som när man gått klart skolan. ville ju först läsa beteendevetenskap men då kvarstår ändå det med att välja jobb när man e färdig. det e ju DET som är det svåra - att veta vad man vill jobba med...!

men jag ändrar mig ju hela tiden, blir så trött på mig själv. önskar att man kunde haft en utstakad väg i livet och sluppit göra massa val...! men då är jag 25 när jag är färdig och sen ska man bara få sig ett jobb och sen kan man börja starta familj (vilket är det jag helst av allt vill just nu). önskar ju att man kunde vinna typ 50 miljoner eller nåt så man kunde skaffat barn nu på en gång:) såååå sugen, men förstår väl att det bästa är att vänta tills man har livet ordnat först... och 25-26 är ju inte så sent o skaffa barn heller...

idag känns det positivt. i kind of know where i'm going!
peace out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar