Bloggbild

Bloggbild

onsdag 16 januari 2013

i'm back.

Jaha, nytt år och dags att ta tag i bloggen igen? Jag tackar er som troget varit inne och tittat om det har hänt något här. Tyvärr har jag haft fullt med diverse olika saker och har inte haft ork att blogga. Förhoppningsvis ska detta bli bättring på!
En snabb update. Sista inlägget var ju när jag och Dennis gjort slut. Det känns såklart tråkigt fortfarande men känns som att det var rätt beslut för oss båda. Vi är fortfarande bra vänner och jag hoppas att vi alltid kommer kunna vara det. Vi försöker träffas iaf en gång i veckan...
Jag bodde hos min fina vän Sofia i en månad efter vi gjort slut, innan jag hittade en ny lägenhet. Jag hade lite tur och fick en stor etta i city, vid Entré precis så känns verkligen bra. Tyvärr kan jag inte ha Rocky där för han bara skäller och skäller när jag inte är där:( Stackars var så himla stressad varje gång jag kom hem. Nu bor han med Dennis och Elvis och har det bra, så får jag tänka över hur jag ska lösa det i framtiden.
Julen spenderades hemma med familj och lite släkt och var lika underbart mysig som vanligt. Massa bak, god mat, promenader, filmmys, spel, paket och godis!
Nyår firades i mion lägenhet och sen blev det spontan-efterfest (la oss inte förrän halv 6!!), mycket roligt:)
Nu har jobbet dragit igång igen och man försöker få det att gå runt. Bostadsmarknaden är ju segare än segast och det är slitigt, men trivs fortfarande väldigt bra så hoppas att det ska börja rulla snart.

Tyvärr verkar det var lite fel med bilduppladdningen, så lägger upp bilder lite senare...
So long så länge...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar