Bloggbild

Bloggbild

måndag 4 juli 2011

alone again.

Ja, ännu en ensam kväll hemma. Har ju hundarna, men det e ju inte riktigt samma sak:) Helgen gick fort. Jobbade fredag och lördag och har varit sjukt trött hela helgen. Tror det beror på vädret - blir helt matt när det är sånt tryck ute. Det har ju åskat och blixtrat och regnat om vartannat... och när väl solen kommer fram känns det ju som att man befinner sig i amazonas...!
I går skulle jag och min älskling ha en heldag med varandra, men efter att vi hade varit och tittat på lite trädgårdsgrejer så somnade jag på soffan när vi tittade på tennisen... Men vi avslutade dagen med bio - Transformers 3 i 3D. Det var inte direkt jag som valde film, men den var faktiskt helt ok, och det var roligt att titta på 3D-bio... Jag har inte gjort det tidigare så det var en ny upplevelse:)
Idag har jag jobbat på PEAB i Malmö, mitt lilla extraknäck. De ringer mig när de behöver hjälp med olika projekt, så idag har jag ringt runt till massa intressenter för ett projekt i Malmö. Lite långtråkigt men faktiskt ganska kul. Många människor säger så roliga saker när man ringer:) Imorrn ska jag tillbaka och fortsätta, ringde kanske 70 samtal idag men många som inte svarade och har en hel hög kvar, så imorrn ska jag ringa färdigt plus att jag måste ringa upp de som inte svarade idag.
Hjärtat jobbar hela dagen så det blir en ensam kväll hemma, tittar lite på Criminal minds, men har redan sett avsnittet innan så det är inte så kul. Ska nog snart gå ut med hundarna och gå och lägga mig tror jag. Ska lägga in en bild från mobilen från bion igår:)
peace out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar